It's for your own good ♥

16.01.2014
Hej tøser, og godmorgen :-)
Dette indlæg bliver lidt anderledes end normalt, det handler nemlig om forsikringer - Ikke særlig "fashion", og dog? Det er jo ikke noget man lige tænker over til hver dag, men hvor vigtigt er det egentlig ikke med f.eks. en god indboforsikring, hvis uheldet skulle være ude, og man var udsat for indbrud i hjemmet? Tænk, hvis man mistede den lækre Michael Kors taske man ellers havde sparet sammen til i årevis, samt de fine Louboutin stiletter, som ellers var ens yndlings!
- Og det er så her www.TopDanmark.dk kommer ind i billedet! De tilbyder nemlig forsikringer specielt til unge under 28 år, med særligt billige priser på alle de forskellige forsikringer, for dem har man jo også brug for selv om man er ung og måske studerende.
Hos www.TopDanmark.dk tilbyder de blandt andet en rejseforsikring til unge, fra kun 27 kr. om måneden, en cykelforsikring fra kun 24 kr. om måneden - Som jo selvfølgelig dækker tyveri og hærværk! Åhh jeg kan i flæng nævne veninder, der bor i indre by, som har mistet deres elskede cykel. Samtidigt kan man få en indboforsikring og en ansvarsforsikring fra kun 145 kroner om måneden.
Jeg håber I kunne bruge dette indlæg til noget. Tjek hjemmesiden, hvor man kan beregne priser, og se HER hvilken rejseforsikring der anbefales, alt efter hvor meget man rejser :-)
Vi ses senere til et nyt indlæg <3
(Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med TopDanmark)

2 kommentarer:

 1. Det er så godt og relevant et emne. Der er desværre rigtig mange unge som ikke har eller ved hvad en forsikring er og når skaden først er sket, så er det forsent.
  Så rigtig godt indlæg Louise :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, jeg tænkte nemlig præcis det samme!
   Jeg er glad for du kunne lide indlægget, mange tak Ida! :)

   Slet

Tusind tak for din kommentar, jeg svarer snarest ♥