Playing dress up ♥

18.02.2014


Godmorgen til jer <3

Forrige lørdag faldt min veninde og jeg over en reklame på nettet, om et diskotek som holdt fastelavnsfest samme aften - Og vi var så meget på!! Da det hele var meget spontant havde vi desværre ikke lige et kostume liggende, så vi prøvede at tænke kreativt ud fra hvad der var i klædeskabet. Midt i vores begejstring gik det dog op for os, at reklamen for denne fastelavnsfest var fra sidste år (!!!), så vores udklædning måtte desværre vente. Men hey, så har vi jo også tid til at finde et RIGTIGT, gennemført kostume i stedet ;-)

Her kommer www.Gag.dk så ind i billedet - De har nemlig ALT hvad man kunne ønske sig inden for kostumer og tilbehør, hvilket er helt perfekt, da fastelavn jo er lige rundt om hjørnet. Derfor ville jeg lige tippe jer om deres webshop, hvis I også snart skal til en temafest :-)

I webshoppen kan man finde alle kostumer, lige fra Marilyn Monroe til en mariehøne, og fra et tyroleroutfit til en militæruniform - Og så har de kostumer både til børn og voksne. Derudover har de prisgaranti, og man har sin bestilling i løbet af 1-2 dage!

Udover kostumer og accessories, kan man også finde en masse pynt og dekoration til sin temafest. De sælger blandt andet duge, bordløbere, balloner, al slags borddekoration samt konfetti, lys og servietter, så deres hjemmeside er et helt klart et besøg værd! Find det hele lige HER :)

Synes I også temafester er noget af det allersjoveste? :D Hvis I skulle klædes ud, hvad ville I så være? :D
 
- Knus L.
 
Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Gag.dk, men indeholder KUN egne meninger!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for din kommentar, jeg svarer snarest ♥