It's worth spending your money on ♥

01.07.2014Godaften <3
Dette bliver et lidt anderledes indlæg end normalt - Det handler nemlig om forsikringer. Forsikringer er desværre noget mange unge ikke prioriterer, da de hellere vil bruge pengene på noget "lidt sjovere", fordi indtægten måske ikke ligefrem er stor mens man studerer. Det har TopDanmark dog fundet en løsning på! De har nemlig valgt at lave forsikringer specielt til unge under 28 år. 

Lige nu står sommerferien for døren, hvilket betyder at mange unge pakker kufferten og hopper på et fly, ned til sol, varme og nye oplevelser. Men hvad med rejseforsikringen? Den er måske droppet, for "den får man alligevel ikke brug for, og det er jo også så dyrt" - Eller hvad? Man ved jo desværre aldrig om man f.eks. får akut brug for lægehjælp på ferien, eller om man mister bagagen, derfor er det genialt med en rejseforsikring! Og så er det bare endnu mere genialt, at den for unge kan fås fra 30 kr. om måneden hos TopDanmark.

Derudover tilbyder de også f.eks. indbo- og ansvarsforsikring for kun 150 kr. om måneden - Her kan man så udvide med f.eks. en cykelforsikring til kun 24 kr. om måneden, så man er dækket ind, hvis man er så uheldig, at ens cykel bliver stjålet.

Jeg synes I skal kigge forbi TopDanmark og se, hvad de kan tilbyde jer. På et eller andet tidspunkt vil man helt sikkert fortryde, at man står uden en forsikring! Tjek også deres gode tilbud omkring vejhjælp her, hvis bilen løber tør for benzin, punkterer eller man måske kommer til at låse sig ude :-) Jeg håber I kunne bruge indlægget - For det er bare så vigtigt med en god forsikring!

Rigtig god aften <3

- Knus L.

(Udarbejdet i samarbejde med TopDanmark, men er udelukkende udtryk for min egen mening!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for din kommentar, jeg svarer snarest ♥