My bedroom ♥

20.01.2014

Godaften <3
Som jeg skrev i fredags, trænger jeg så meget til lidt forandring i mit soveværelse - Det er det rum der har været prioriteret mindst i mit hjem. Når man ikke ligefrem er rig, må man jo tage tingene hen ad vejen ;-) Og jeg har derfor fokuseret mest på, at få stuen til at se hyggelig og hjemlig ud, men NU skulle der simpelthen ske bare en lille smule i soveværelset, som virkelig manglede personlighed! 

Derfor har min (fantastisk søde) mor syet nye gardiner til netop mit soveværelse, som vi fik op i weekenden. Rummet er hvidt, med hvide møbler og de gamle gardiner var også hvide - Det hele var simpelthen bare hvidt i hvidt og skreg på kontraster og personligt præg. Gardinerne gør en kæmpe forskel, selv om det er en så lille ting! Samtidig fik min lille taburet til mit makeup-bord også en makeover - Nemlig i form af nyt betræk, som matcher gardinerne fuldstændig! Det er utroligt hvor meget de helt små ting er med til at forandre et rum. Bare det, at der kom lidt mørkegråt ind, har ændret rummet meget, og givet det lidt "kant". Derudover fik jeg fyldt en lille tom, hvid og trist væg ud med et spejl, ovenover mit lille skab, hvor jeg opbevarer hårprodukter og alle sådan nogle tøseting ;-) Jeg satte også lidt af produkterne ovenpå skabet, for at få lidt mere farve og liv ind. Selvfølgelig er der mere, der skal ordnes, men det er dejligt at der begynder at ske lidt, og at rummet begeynder at afspejle min stil ligeså stille! :D Har I nogle gode råd til ting, der gør et hjem rigtig hjemligt og personligt? :-)

Knus Louise-Lykke10 kommentarer:

 1. Ihh hvor er det fint smukke :D
  hvor har du købt din skammel henne? har ledt efter sådan en overalt til mit sminkebord :O

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak søde! :D
   Jeg fandt den faktisk på et loppemarked, desværre! Den har bare fået nyt betræk :) Men jeg har set nogen lignende i "Din Isenkræmmer", ved ikke om I har sådan en nær dig? Det er i hvert fald en kæde her på Sjælland. Ellers har jeg set nogle i havecentre, hvor de også sælger møbler. Håber du finder en :D Men jeg skal nok lige sige, hvis jeg falder over en <3

   Slet
 2. Hvor er det fint, og sikke en sød mor du har :)
  Jeg har ikke så meget i mit soveværelse, men har da lidt som giver det et personligt præg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget sød! :) Tusind tak!
   Det er også vigtigt, synes jeg. Så bliver det så meget hyggeligere :)

   Slet
 3. Det ser virkelig godt ud smukke <3

  Knus

  SvarSlet
 4. Fedt med den grå farve på gardiner og taburet, hvis man “tør” og er klar på lidt større ændringer, synes jeg også det er super fedt at male en endevæg eller noget en anden farve. Både i stue og soveværelse, giver også lidt mere kontrast og hygge :-)
  Er forresten også liiidt vild med dit sminkebord! :D

  www.amaliefernande.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Hvor er det altså bare elegant at se på søde!

  Jeg har lige opstartet en splinter ny blog, og det ville derfor glæde mig ekstremt, hvis du ville tjekke den ud. Vi kunne eventuelt følge hinanden? :-)

  Knus ♥ Michelle Eckert
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 6. Det ser simpelthen så godt ud! :-)<3

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar, jeg svarer snarest ♥